Mi az a tagság?

A tagság egy támogatási forma, amellyel lehetőséged nyílik segíteni engem az írásban és a tartalom gyártásban, miközben betekintés nyerhetsz a munka folyamatába, érdekes titkokat és újdonságokat fedezhetsz fel, hiszen a blogon és műveimen kívül hozzáférést kapsz a prémium tartalmakhoz.

Mit jelent a prémium tartalom?

Olyan érdekességekkel, titkokkal találkozhatsz, például a Jonathan Wild sorozat kapcsán, amikkel egyébként sem a könyvekben, sem pedig egyéb formában nem lenne lehetőséged. Betekinthetsz a munkámba és különleges meglepetésekben részesülhetsz.

Közösségi finanszírozás

A közösségi finanszírozás azt jelenti, hogy többen támogatnak egy embert a munkájában (főként művészeket). Külföldön már nagyon ismert, sőt, bevett szokás, hiszen nem mindenkinek áll rendelkezésére egy gazdag mecénás, tehetős szülők, vagy  lehetőség arra, hogy művészetét, munkáját utcára vigye. A közösségi finanszírozás viszont esélyt ad rá, hogy aki szeretné, hozzájáruljon a művész tevékenységéhez. Így sokan egy kevés hozzájárulással megválthatják a művész szabadságát, hogy idejét az alkotásnak szentelhesse.

Hogyan működik?

A tagsági formák mindegyike havi finanszírozású. A tagság kifizetése Paypal-on keresztül automatikusan történik, így teljesen biztonságos, és elég egyszer foglalkoznod vele. Nincs másra szükség, csak egy regisztrációra az oldalalmon, valamint egy Paypal fiókra. Néhány kattintást követően, már aktív is a tagság, és elérhetővé válnak az ezzel járó előnyök, nem utolsó sorban a tudat, hogy segíted egy általad kedvelt művész munkásságát.

Tagsági szintek

Mindegyik szint egyedi előnyökkel jár, amiket a tagsághoz tartozó leírásban lehet megtekinteni.

A tagság önkéntes, és bármikor lemondható.