Támogatói Nyilatkozat

A Vállalkozó

Kis-Tóth Gyula, mint egyéni vállalkozó Adószám: 68720681-1-33. Nyilvántartási szám: 52155211

A Felhasználó

Olyan személy, aki a ktgyula.com weboldalra regisztrált, és támogatói tagságot vásárolt.

A Támogatói Tagság

A támogatói tagság nem egyenértékű a tartalomgyártással foglalkozó oldalak nyújtotta előfizetői szolgáltatással.

A támogatói tagság kiválasztása és fizetése a Felhasználó egyedüli döntésén alapul, s a Vállalkozót semmiféle kötelezettséggel nem ruházza fel. A támogatás önkéntes alapú, a Felhasználó semmilyen módon nem kényszeríthető a tagság megvásárlására. Amennyiben a Felhasználó úgy dönt, hogy támogatja a Vállalkozó művészeti tevékenységét, úgy jelen tájékoztató elfogadásával kijelenti, hogy ezt saját akaratából teszi, elolvasta és megértette az ebben a tájékoztatóban tárgyalt feltételeket.

A támogatási szint havi rendszerességű kiadást jelent a Felhasználó számára.

Amennyibben a Felhasználó úgy dönt, hogy a támogatással a jövőben nem szándékozik élni, azt a saját regisztrált fiókjában, vagy a Felhasználó által regisztrált e-mail címről a Vállalkozó e-mail címére (info@ktgyula.com) küldött levélben bármikor lemondhatja.

A Vállalkozó fenntartja a jogot arra, hogy a tagsághoz tartozó feltételeket bármikor bejelentés nélkül módosítsa. Ebben az esetben azonban köteles a változásokat, azok életbe lépését követően azonnali hatállyal jelezni a Felhasználó számára. Ezt a Vállalkozó a Felhasználó által regisztrált e-mail címre küldött értesítésben jelzi.

A Vállalkozó felhívja a Felhasználó figyelmét arra, hogy amennyiben panasszal kíván élni vagy a tagságával kapcsolatos kérdése, kérése volna, esetleg hibát kíván bejelenteni, bármikor megteheti a Vállalkozó e-mail címére küldött levélben. A Vállalkozó felhívja továbbá arra is a Felhasználó figyelmét, hogy panaszt, kérdést, kérést, hibát a Felhasználó ugyan minden további nélkül bejelenthet, de követelésre, vagy pénzének visszaigénylésére nem jogosult.

Hangsúlyozandó, hogy a támogatásnak nem feltétele semmilyen ellenszolgáltatás, kivétel ez alól, a támogatási szinthez tartozó kedvezmények, illetve a tagsággal járó elérése a Vállalkozó által üzemeltetett weboldal azon felületeinek, amik csak tagság igénybe vételével elérhetőek. (Pl.: Prémium blog bejegyzések.)

A Felhasználó hozzájárul, hogy a regisztrációban megadott nevet a Vállalkozó köszönetnyilvánítás céljából az általa kezelt felületeken közzé tegye. (www.ktgyula.com; facebook illetve, amennyiben a Tagság szintje indokolja a megjelenő könyvben)

A támogatói tagság megváltásával a Felhasználó kijelenti, hogy a fentiekben foglaltakat elolvasta, megértette, és elfogadja.