Regény

2018 őszén szállt meg az ihlet, hogy könyvet írjak. Ekkor még csak gondolni sem mertem, hogy tényleg képes lehetek megírni egy egész regényt.

2019 augusztusában döntöttem el, hogy komolyabban veszem az írást, ez 2020 januárjára addig fajult, hogy rá kellett jönnöm, kevés a tudásom és tapasztalatom az Aurorum című regényem megalkotásához. Elhatároztam hát, hogy bővítem a tudásomat és gyakorolok.

"De mi lehetne az ideális gyakorlás?"

- Írjunk meg egy másik könyvet! :D

 

Így belekezdtem a Jonathan Wild sorozatba, mondván: az egy egyszerűbb, könnyedebb, de ugyanakkor izgalmas történet, amit hamar összehozhatok, s közben megtanulhatom a történetmesélés csínját-bínját.

Hogy mennyire sikerült mindezt megvalósítanom, azt majd a sorozat második részének befejeztekor fogom igazán látni, annyi azonban már most bizonyos, hogy a sorozat első kötete elkészült, és az is kétségtelen, hogy rengeteget tanultam.

Eddig összesen 20 regény ötlete pattant ki a fejemből. Ezek közül, ami jelenleg készülőben van, az egy regény sorozat:​

  1. Jonathan Wild: Krimi, akció, sci-fi, dráma. 2056-ban, a Földön játszódik. Európa egy újabb háborút élt meg, s romjaiból a GDI (Global Defense Institution) nevű szervezet égisze alatt igyekszik újjáépülni. Sajnos, ezt a túlnépesedés és a "nagyemberek" mesterkedése is nehezíti. Jonathan Wild a GDI ügynöke, aki 2 évre eltűnt, emlékei híján próbál ismét beilleszkedni a hadtest kötelékébe. Az ő visszatérését és nyomozását követi végig az első kötet.

  2. Aurorum: Sci-fi, fantasy, pszichológiai dráma trilógia, mely megteremt egy teljesen új univerzumot, a Földet is implementálva egy érdekes elképzelésbe.

  3. Ezeken kívül lesz horror, dráma, még több sci-fi, fantasy, és remélhetőleg szépirodalmi alkotás is születik majd kezem nyomán!

A munkám aktuális állapotárol a facebookon vagy a blogomon találhatsz információkat.

A Jonathan Wild 2056: Újjászületés című művemet pedig megvásárolhatod a "boltomban"-ban. ;)

(A prémium tartalmak csak tagsággal rendelkező felhasználók számára elérhetőek!)

tunnel-2897375_1920.jpg