JW background jav2022.jpg
JW szöveg png.png

„Épp annyira könnyed sci-fi, mint amennyire elgondolkodtató szépirodalom.”

JW termék 0.33PNG.png

Mi lehetne izgalmasabb kaland, mint egy szuperkatona bőrébe bújva, felfedezni az ismeretlen jövő világát, megmérettetni ott, ahol a legtöbben elbuktak, bírának lenni élet és halál felett, megismerni a szerelem mámorát és a gyűlölet pusztító tüzét?

A Jonathan Wild 2056 ennél többet is adhat! A trilógia első része már megvásárolható.

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy az ember küzdelem nélkül feladja. Túl érdekes hozzá,
hogy ne akarjuk megérteni a világunk működését. Túlságosan nagy, hogy ne vágyjunk
többre, s túlontúl gyönyörű ahhoz, hogy ne fedezzük fel minden szegletét.”

K.T. Gyula: Jonathan Wild 2056

 

Izgalmas

Lebilincselő

Olvasmányos

Hiteles karakterek

Ármány

Akció

Fordulatos

Bajtársiasság

Rejtélyes

Erotika

Dráma

Sci-Fi

Líra

Naturalizmus

Szerelem

Árulás

Főnix

Elborzasztó

Halál

Hit

Harc

Brutális
 

Szuperkatona

Újjászületés

Krimi

Jövőbelátó

Bosszú

Lázadás

Festői világ

Filozófia

Varázslatos

Humoros

Hős

Gyilkos

JW Háttér.jpg

Kis-Tóth Gyula vagyok,

30 éves, író.

Tavaly augusztusban adtam ki a Jonathan Wild trilógia első kötetét, ami egy 2056-ban játszodó sci-fi.

Már több sikeres könyvbemutatón túl vagyok, és a könyv pozitív fogadtatása nagy meglepetéseket okozott a számomra.

Most itt a lehetőség, hogy te is csatlakozz azokhoz, akik már megismerték a jövő világát, Jonathan Wild sötét múltját és az igazságot, amely mindent megváltoztat!

Én és a könyv.
Én és a könyv.

press to zoom
Leglelkesebb rajongómmal.
Leglelkesebb rajongómmal.

press to zoom
Dunakeszi könyvbemutató
Dunakeszi könyvbemutató

press to zoom
Én és a könyv.
Én és a könyv.

press to zoom
1/4

A gondolat megszületése

Tizenöt éves koromban csináltattam az első bankszámlámat. Miközben az ügyintézőre vártam, a fantáziámmal űztem el az unalmat. Megelevenedett előttem, ahogy a bankot megtámadja néhány maszkos rabló. Persze én hősiesen helytállok, azonban a bankrablók lelőnek, és meghalok. Ám egyszer csak feltámadok, és oly könnyedén, mintha mindig is ezt csináltam volna, leszerelem a rablókat, megmentem az embereket és!...

És megérkezett az ügyintéző. A történet sajnos nem folytatódhatott, és a bankból kilépve meg is feledkeztem róla, azonban még aznap este, amikor a szokásos filmek peregtek a fejemben, eszembe jutott a bankrablás, és tovább szőttem a szálakat.

Soha nem gondoltam volna, hogy ez a gyermeki fantazmagória egyszer könyvvé nőheti ki magát, és tessék! 15 évvel később izgalmas kalanddá gyúrva a kezemben tarthatom, sőt, te magad is elolvashatod!

Ti mondtátok:

„Kis-Tóth Gyula napjaink egyik legígéretesebb írója.

Jonathan Wild - 2056 Újjászületés című könyve egy trilógia első kötete.

A könyv – sci fi-krimi - felkavaró olvasmány. Tanulságos példázatot tár elénk a hatalomra jutottak embertelenségéről, a mérhetetlen kapzsiságról, az emberek manipulálhatóságáról. De csodálatosan ábrázolja az emberek közötti önzetlen szeretetet, bajtársiasságot. Megcsillantja az igazi szerelmet és a hátborzongató, mindenre képes, birtokolni vágyó szerelmet.

Az író fantáziavilága kiapadhatatlan az első szótól az utolsóig. Minden fejezete fordulatos, váratlan eseményekkel gazdagitott, szellemes, humoros, izgalmas. A könyv sorai megelevenednek az olvasó elméjében, mintha csak egy jó filmre ült volna be az ember.

Az izgalmat, feszültséget bravúrosan oldják a sorok között meghúzódó gyönyörű költői képek, versek, illetve az író  bölcs tanításai. Pl.: „- Vakok, kik az igazság terhét a hazugság leplére cserélik, s értetlenek kik e leplet igaznak vélik, mert felejtik, mit rejt a valóság!”

Alig várom, hogy a következő kötetet a kezembe vehessem!”

Langmayer Katalin

”Egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat a társadalomról, a világról. Lendületes, sodró, izgalmas, fordulatos minden pillanata!Szerethető, jól kidolgozott, nagyon egyedi karakterek. Zseniálisan keveredik benne a humor, a líra, az akció és a mély filozófia. Lebilincselő! Zseniális, ötletes jövőbeli technológiák! Kérlelhetetlenül jövőbelátó!”

Dworák Bence

”Kis-Tóth Gyula stílusa minden műfajban rendkívül olvasmányos, leköti az olvasót, emberi, érzelmi vonulatok támasztják alá a mondanivalót.

Szívmelengető, hogy választékos fogalmazása, bő szókincse a magyar nyelv ápolását szolgálja.

Babják Annamária

”A cselekmény feszített tempójú, a sok titok benne nagyon felzaklat (jó értelemben), és külön tetszik az, hogy erős, ravasz női karakterek vannak benne. A főhős minden fejezettel újabb izgalmas vonással és gyötrő titkokkal gyarapodik. Ahogy haladok az olvasással és a könyv mélyére hatolva fejtegetem a rejtélyeket, olyan érzés fog el, mintha egy puzzle-t rakosgatnék, közben pedig fogalmam sincs, milyen kép tárul elém, ha kész lesz. Vajon egy felejthetetlen utazás? Vagy egy katartikus robbanás? Esetleg elégedett mosoly, vagy a nagy „aha” élmény? Csak annyit mondok, ez mind egyszerre.”

Kocsi Rita

„Írásait olvasván tehetséges, felelős gondolkodású fiatalembernek tartom, aki egyedi stílussal, nyelvezettel, és oly mérvű szókinccsel rendelkezik, ami feljogosíthatja arra, hogy munkáival gyarapítsa irodalmunkat.

Írásai vonulata az útkeresés, egy szebb, jobb, szerethető világ felé, hogy jogunk legyen a túlélésre.”

Vincze József

Néhány gondolat a könyvről: